Printer Friendly Version Konkurs za sufinansiranje projekata za region 2022 - 24. februar 2022. @ 24 February 2022 11:11 AM

Ministarstvo spoljnih poslova R. Srbije - Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, raspisalo je konkurs za sufinansiranje projekata koji svojim kvalitetom doprinose očuvanju i jačanju veza matične države i Srba u regionu, a koji za cilj imaju: upotrebu, učenje, čuvanje i negovanje srpskog jezika i ćiriličnog pisma, kao i čuvanje i negovanje srpskog kulturnog, etničkog, jezičkog i verskog identiteta i unapređenje ekonomske saradnje R. Srbije i Srba u regionu.
Konkurs je otvoren od 23. februara do 9. marta 2022. godine.

Detaljne informacije o konkursu možete pronaći na internet stranici Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu ili Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije.

Svi zainteresovani, čiji projekti ispunjavaju uslove predviđene konkursom, svoje prijave mogu da podnesu putem veb platforme, koja se nalazi na internet prezentaciji Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije, odnosno Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu.