Printer Friendly Version Конкурс за суфинансирање пројеката за регион 2022 - 24. фебруар 2022. @ 24 February 2022 11:08 AM

Министарство спољних послова Р. Србије - Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, расписало је конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону, а који за циљ имају: употребу, учење, чување и неговање српског језика и ћириличног писма, као и чување и неговање српског културног, етничког, језичког и верског идентитета и унапређење економске сарадње Р. Србије и Срба у региону.

Конкурс је отворен од 23. фебруара до 9. марта 2022. године.

Детаљне информације о конкурсу могу се пронаћи на интернет страници Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону или Министарства спољних послова Р. Србије.

Сви заинтересовани, чији пројекти испуњавају услове предвиђене конкурсом, своје пријаве могу да поднесу путем веб платформе, која се налази на интернет презентацији Министарства спољних послова Р. Србије, односно Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону.