Printer Friendly Version Конкурс за доделу стипендија у оквиру Пројекта „Србија за Србе из региона“ за школску 2019/2020. годину @ 22 August 2019 09:58 AM

Обавештавамо да је Влада Републике Србије на предлог Министарства просвете, науке и технолошког развоја дала сагласност за преузимање активности у циљу наставка реализације Пројекта „Србија за Србе из региона“ у школској 2019/2020. години. У складу с тим, расписан је Конкурса за доделу 18 стипендија за све заинтересоване младе припаднике српске националне заједнице из земаља у региону, укључујући из Р. Хрватске, који је отворен до 6. септембра 2019. године.

Амбасада Р. Србије у Загребу у сарадњи са организацијама српске заједнице у Р. Хрватској, Српским народним вијећем, Српским привредним друштвом „Привредник“ и Српским културним друштвом „Просвјета“ прикупља пријаве кандидата са потребном техничком документацијом у складу са условима Конкурса. Све информације о Конкурсу можете видети овде а Пријавни формулар можете преузети са следећег линка.

Одлука о додели стипендија министарство надлежно за послове образовања донеће до 30. септембра 2019. године.