Printer Friendly Version Амбасада Републике Србије у Загребу на новој адреси @ 18 April 2017 01:51 PM

Обавештавамо да се почев од 01. јуна 2017. године, Амбасада Републике Србије и њено конзуларно одељење, налазе на новој адреси: ЗАГРЕБ, СЛАВУЈЕВАЦ број 3. Амбасада је доступна преко постојећих телефонских бројева и нове E-mail адресе: embassy.zagreb@mfa.rs . Детаљни контакт подаци су доступни на званичној интернет страници Амбасаде Републике Србије у Загребу у секцији Контакт.

Истовремено, обавештвамо да конзуларно одељење, наставља са редовним обављањем послова. Радно време конзуларног одељења је од 08,30 до 12,30 часова. Опште информације из конзуларне области, могу се добити на телефон 01 4573 331 (у времену од 13,00 до 16,00 чсова, осим у хитним и посебним случајевима). Конзуларном одељењу се можете обратити и путем факса 01 4573 332 или E-maila:  konzularno.zagreb@mfa.rs .

Систем за пријем захтева за издавање биометријских путних исправа је у функцији. За грађане који су заинтересовани за подношење захтева а имају пребивалиште на територији коју конзуларно покривају наши Генерални конзулати у Ријеци и Вуковару, препоручујемо обавезан претходни телефонски контакт и договор са конзуларним службеником. Правовремене и прецизне информације о процедури и потребној документацији, елиминисаће могућност непотребног доласка и излагања материјалним трошковима.