Printer Friendly Version Ambasade Republike Srbije u Zagrebu na novoj adresi @ 18 April 2017 01:50 PM

Obaveštavamo da se počev od 01. juna 2017. godine, Ambasada Republike Srbije i njeno konzularno odeljenje, nalaze na novoj adresi: ZAGREB, SLAVUJEVAC broj 3. Ambasada je dostupna preko postojećih telefonskih brojeva i nove E-mail adrese: embassy.zagreb@mfa.rs. Detaljni kontakt podaci su dostupni na zvaničnoj internet stranici Ambasade Republike Srbije u Zagrebu u sekciji Kontakt.

Istovremeno, оbaveštavamo da konzularno odeljenje, nastavlja sa redovnim obavljanjem poslova. Radno vreme konzularnog odeljenja je od 08,30 do 12,30 časova. Opšte informacije iz konzularne oblasti, mogu se dobiti na telefon 01 4573 331 (u vremenu od 13,00 do 16,00, osim u hitnim i posebnim slučajevima). Konzularnom odeljenju se možete obratiti i putem faksa 01 4573 332 ili E-maila:  konzularno.zagreb@mfa.rs

Sistem za prijem zahteva za izdavanje biometrijskih putnih isprava je u funkciji. Za građane koji su zainteresovani za podnošenje zahteva a imaju prebivalište na teritoriji koju konzularno pokrivaju naši Generalni konzulati u Rijeci i Vukovaru, preporučujemo obavezan prethodni telefonski kontakt i dogovor sa konzularnim službenikom. Pravovremene i precizne informacije o proceduri i potrebnoj dokumentaciji, eliminisaće mogućnost nepotrebnog dolaska i izlaganja materijalnim troškovima.